Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VE Pro Play/DP
Last post Tue, Dec 22 2009 by DG, 2 replies.
Options
Go to last post
Posted on Tue, Dec 22 2009 22:33
by cklatman_7564
Joined on Fri, Jul 30 2004, Posts 7

Just installed the latest beta.  I still can't load Play into VE Pro but when I load Play into DP the program doesn't seem to crash when VE Pro is running on this host.  It did in previous versions.  Is this the difference that was mentioned in the changelog notes?

Should Play be able to load in VE Pro now?  I know it was not compatible before.

Posted on Tue, Dec 22 2009 23:12
by DG
Joined on Wed, May 12 2004, Posts 8608
cklatman_7564 wrote:

Just installed the latest beta.  I still can't load Play into VE Pro but when I load Play into DP the program doesn't seem to crash when VE Pro is running on this host.  It did in previous versions.  Is this the difference that was mentioned in the changelog notes?

Should Play be able to load in VE Pro now?  I know it was not compatible before.

 

 What you're seeing is the fix. PLAY won't work hosted in VE Pro on OSX.

DG

Nuendo 6.03, 4.3
2 x Intel Xeon x5675 3.07GHz Hex Core
48GB RAM
Windows 7 (x64)Pro
RME Multiface II
Intensity
ATI HD5400 series graphics card
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.