Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Performance Tool Crashing???
Last post Sun, Mar 14 2004 by fanagiga, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sat, Mar 13 2004 04:57
by fanagiga
Joined on Sat, Mar 13 2004, Posts 24
Hey Folks -

I just bought Horizon strings, and I am very excited to see what it can do; however, performance tool crashes every time I use it, as soon as I try to open a midi port (Fastlane 2x2 UBS). I am on a 1Ghz Win98SE with Giga 2.5, and Maple Midi Tools installed (the culprit?). VSL support so far deaf to my pleas, hope you can help!

Thanks,

Eric
aka fanagiga
Eric Keisman
Posted on Sat, Mar 13 2004 11:14
by cm
Joined on Fri, Dec 20 2002, vienna, Posts 9136
sorry eric, i'm just going through the last days to catch up on emails i didn't find the time to reply.
i've set the performance tool version2 beta2 active again in the tools menu of the download section in the user area - this should work as a temporary quick solution for W98 users.
hopefully we will se the final version for W98 soon
christian

edit:
i've changed it to beta4 (which is more performant than beta2) according to reports it also works for W98 (thanks to syquest)
and remember: a CRAY is the only computer that runs an endless loop in just four hours ...
Posted on Sun, Mar 14 2004 01:41
by fanagiga
Joined on Sat, Mar 13 2004, Posts 24
Christian -

Thanks, its working! This is my first VSL experience (horizon) and I must say, even for someone with very little time to devote to figuring out how to use it, wow, its amazing, I should say, inspiring? Makes me wonder what the whole kit would sound like...someday!

Thanks,

Eric
Eric Keisman
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.