Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VI Pro panning bug?
Last post Wed, Aug 25 2010 by mail@olavbasoski.nl, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Wed, Aug 25 2010 14:18
by mail@olavbasoski.nl
Joined on Mon, Feb 04 2008, Posts 32

Hi all,

When I reload a Logic song that has Vienna Instruments Pro in it, the internal panning in VI Pro is reset. Although they LOOK panned, the actual pannings are CENTRE.

Just so you know.

MacPro dual quad 2.8
10 GB Ram
OS Snow Leopard 10.6.4
4 x 500 GB Sata internal
1x 2TB external (backup)
Logic 9.1.1
iLok + Synchrosoft
RME FF800
VSL SE
EWQLSO
EWQLSC
A zillion Kontakt libs.
**All software always latest updates!**
Posted on Wed, Aug 25 2010 14:41
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 13527

Confirmed. We´ll look into it Smile

Thanks for your input!

Best,

Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Wed, Aug 25 2010 14:45
by mail@olavbasoski.nl
Joined on Mon, Feb 04 2008, Posts 32

Awesome!

MacPro dual quad 2.8
10 GB Ram
OS Snow Leopard 10.6.4
4 x 500 GB Sata internal
1x 2TB external (backup)
Logic 9.1.1
iLok + Synchrosoft
RME FF800
VSL SE
EWQLSO
EWQLSC
A zillion Kontakt libs.
**All software always latest updates!**
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.