Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Libraries not found in Directory Manager
Last post Sat, Jan 15 2011 by Sleeping in Seattle, 1 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sat, Jan 15 2011 16:25
by Sleeping in Seattle
Joined on Fri, Jan 12 2007, Seattle, WA, Posts 36

I purchased a new Mac Pro.

Before selling the old Mac Pro, I did a Time Machine backup.

All samples were stored on an external array, which I copied to a single drive since I am planning to upgrade the array (or go to SSD drives).

I installed the 64-bit version of Instruments and Ensemble and this is where the problems begin. 

When I select Instruments (or ensemble) in Logic (not sure which is the "best" way), the plug in window appears.

The left side shows installed licenses, and the right displays a list of applications instead of instruments.

I did the Directory Manager thing on page 21 of  the Ensemble manual. 

"System" does not appear on my machine, so I selected the drive instead, then went to user>shared>VSL custom data.

Nothing in the folder.

I dragged folders from the drive containing samples.

Two days later I tried using VSL again.

No luck.

User>shared>VSL custom data still empty

suggestions?

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.