Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VIP 2 can't see any of the sounds
Last post Wed, Jan 29 2014 by Paul, 3 replies.
Options
Go to last post
Posted on Wed, Jan 29 2014 01:31
by rlobo
Joined on Mon, Nov 14 2011, Posts 2
Vienna Ins Pro 2 cant see any sounds....already rescanned folders...reinstalled VIP and even repaired permissions...still when I open stand alone...nothing shows up...and I can see the Drives that contain the libraries...what else can I do?
Posted on Wed, Jan 29 2014 01:59
by RiffRiffington
Joined on Sat, Jan 25 2014, Posts 2
I just downloaded and Special Edition volume 1 and I am having the same problem. I can see my licenses but it doesn't seem like the Vienna server can see the library directory. Any help on this matter would be greatly appreciated.

EDIT: After some more research I figured out that I had to assign the correct folders in the Directory Manager, which is located in the Vienna Instruments folder on your computer. However, there was no mention of the directory manager in the manual or the start-up tutorials.
Posted on Wed, Jan 29 2014 07:49
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12758

Hi,

The fool-proof strategy is always to remove all folder links in the Directory Manager, then add all sample content again by drag and drop from your Finder/Explorer.

When you run a Library Installer (also in the Download Manager), the location you choose is automatically added to the Directory Manager. Not sure what went wrong there, RiffRiffington, maybe you moved the data after installation?

Best,

Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.