Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
[SOLVED] VEP 6 Bug?
Last post Tue, Feb 21 2017 by musos, 4 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sat, Feb 18 2017 18:55
by Tensivity
Joined on Sun, Dec 16 2012, San Francisco California USA, Posts 273

I believe that there's a bug, but maybe this is by design...

I'm using version 6.0.15567 with MacOS Sierra 10.12.13.

If there is a Room Tone channel in a VEP instance, upon saving, the volume level setting of the room tone isn't saved.  If the project is closed and reopened, the room tone setting is reset to 0 db, and has to be adjusted every time a project is opened.

I believe that this was not the case until sometime fairly recently.

Thanks,

Michael

Posted on Sat, Feb 18 2017 20:20
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12791

Hi Michael, 

Thanks for reporting, I have just confirmed this bug. We will look into it!

Best,
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Mon, Feb 20 2017 09:16
by Dietz
Joined on Tue, Aug 06 2002, Vienna / Europe, Posts 7730

I've just been notified that the bug has been fixed. An update of VE Pro 6 will be available soon.

Thanks for your patience,

/Dietz - Vienna Symphonic Library
Posted on Tue, Feb 21 2017 14:09
by musos
Joined on Sun, Dec 08 2002, Johannesburg, South Africa, Posts 913

Huge applause for VSL !!

I don't know of another company that fixes bugs and releases updates so fast and proactively.

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.