Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
cfx pedal
Last post Fri, Dec 07 2018 by marnix, 9 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sat, Dec 01 2018 15:57
by dmp
Joined on Thu, Nov 22 2018, Posts 10

I'd like to enable half pedaling, but when I click it says 'half pedaling has no effect, since continuous pedal processing is not activated.'

How do I fix this?

Posted on Tue, Dec 04 2018 05:44
by dmp
Joined on Thu, Nov 22 2018, Posts 10

Anyone??

Posted on Tue, Dec 04 2018 07:19
by al_lupo77
Joined on Fri, Jun 09 2017, Posts 50

Which version are you using?

Posted on Tue, Dec 04 2018 08:24
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 10381

Hi, 

Did you check in Preferences?

Best, 
Paul

Paul attached the following image(s):
Pedal_Prefs.jpg (22kb) downloaded 1 time(s).

You cannot view/download attachments. Try to login or register.
Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Tue, Dec 04 2018 13:48
by dmp
Joined on Thu, Nov 22 2018, Posts 10

I'm using 6.0.17226

I checked my preference and 'activate continuous sustain pedal' is already enabled.

'Half-pedal' is still dimmed. When I click it 'half pedaling has no effect, since continuous pedal processing is not activated.' pops up.

Posted on Tue, Dec 04 2018 14:52
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 10381

Hi dmp, 

That's the version number of VE PRO... are you also using the latest version of Synchron Pianos (1.0.1062)?

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Wed, Dec 05 2018 06:16
by dmp
Joined on Thu, Nov 22 2018, Posts 10

I tried again after installing the lastest version of ve pro and synchron pianos.

I still have the issue.

Posted on Wed, Dec 05 2018 13:36
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 10381

Hi, 

Thanks for the update. 

I can't reproduce this here, it seems. Which OS is this, and can you send me some screenshots, please?

Thanks, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Fri, Dec 07 2018 09:55
by marnix
Joined on Tue, Mar 16 2004, Vienna, Posts 936

Hi,

If such a thing happens,  please first disable, then re-enable "Activate Continuous Sustain Pedal" In the Interface Options - this will solve the problem!

Best, Marnix

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.