Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Performance in ProTools 2019
Last post Tue, Jul 02 2019 by Falcowe, 1 replies.
Options
Go to last post
Posted on Tue, Jul 02 2019 20:17
by Falcowe
Joined on Mon, Nov 06 2017, Nashville, Posts 16

First off I know, not the best DAW.

Is anyone else experienceing a sever amount of lag/unresponsivness when starting/stopping playback/record in ProTools Ult 2019.6? My template is in the neighbourhood of 600 midi tracks 200 audio tracks. Starting and stopping playback/recording is very delayed and always freezes teh GUI for a few seconds before it catches up, and sometimes ProTools will become unresponsive. 

I'm on a Windows Machine with a 7920X, PTU 2019.6 and VEPro 7. My two slave machines are hardwired into my main gigabit network (I have tried running them on a seperate physical network with no change in behaviour) with Static IPs (both machines are windows machines, one a Threadripper, and one an intel 7820X, each with 64GB of RAM). 

Let me know if I can provide anymore information or if you have any ideas. 

Thanks,

- Walter

ProTools 2021.7 Ultimate - DAW Machine: MacPro7,1 128GB Ram 16-core AMDW5700X - Slave 1: Windows 10, AMD 1950X 4.2GHz, NVIDIA GT710, 64GB 2666MHz - Slave 2: Windows 10, Intel 7820X 4.7GHz, NVIDIA GT710, 64GB 3666MHz.
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.