Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Oh Dear, All My Licences Just Disappeared
Last post Sun, Aug 18 2019 by John Perry, 4 replies.
Options
Go to last post
Posted on Fri, Aug 16 2019 21:07
by Pyre
Joined on Thu, Jun 28 2012, Posts 149

Hi everyone,

I took my dongles out of my computer (a VSL eLicenser and an iLok dongle for Pro Tools) to move some things around in my studio. I've just put them back in, and there are no sign of any licences on the eLicenser.

None listed on soft-eLicenser it mentions as being my hard disk either, but I think that's fairly normal?

Any ideas what might have happened and if thee's an easy solution?

Thanks!

AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor, 3.59 Ghz
64 GB RAM
1 TB hard drive for audio, 4 TB hard drive for libraries, 1x 256 GB SSD for OS
Audient iD14 4-in 2-out USB interface
Korg Triton Extreme-76 master keyboard, M-Audio MidAir-25 lap keyboard.

Windows 10 Pro, Cubase 10.5 Pro
VSL Symphonic Cube (Full library), Vienna Choir (standard library), Vienna Solo Voices (standard library), Vienna Imperial, Konzerthaus Organ, and download instruments Recorders, Harpsichord, Basset Horn and Contrabass Clarinet.
Vienna Instruments Pro 2.5.18635 and Vienna Ensemble Pro 5.4.16181
Vienna Suite, Vienna MIR and room packs 1-5
Sibelius 7 and Komplete 8
All 64-bit.
Posted on Fri, Aug 16 2019 21:23
by bbelius
Joined on Sat, Mar 14 2015, Posts 883

Hi,

Try this: Restart the computer, connect the eLicenser directly to the computer without any USB-hub, open eLicenser and try "Maintenance". If this still doesn't work, double check on a secound computer.

If this doesn't help, contact support at

Best, Ben

Ben
Vienna Symphonic Library
Posted on Sat, Aug 17 2019 01:57
by Pyre
Joined on Thu, Jun 28 2012, Posts 149

Hi, thanks for the advice!

I've now tried all of those things, and there's no sign of the licences. The eLicenser is immediately recognised by the computer, appears to be functioning fine in every other way ('Recover' in the Control Center menu says there are no issues to solve). But there are no licences here.

Thanks, I'll email support.

AMD Ryzen 7 3700X 8-Core Processor, 3.59 Ghz
64 GB RAM
1 TB hard drive for audio, 4 TB hard drive for libraries, 1x 256 GB SSD for OS
Audient iD14 4-in 2-out USB interface
Korg Triton Extreme-76 master keyboard, M-Audio MidAir-25 lap keyboard.

Windows 10 Pro, Cubase 10.5 Pro
VSL Symphonic Cube (Full library), Vienna Choir (standard library), Vienna Solo Voices (standard library), Vienna Imperial, Konzerthaus Organ, and download instruments Recorders, Harpsichord, Basset Horn and Contrabass Clarinet.
Vienna Instruments Pro 2.5.18635 and Vienna Ensemble Pro 5.4.16181
Vienna Suite, Vienna MIR and room packs 1-5
Sibelius 7 and Komplete 8
All 64-bit.
Posted on Sun, Aug 18 2019 19:08
by John Perry
Joined on Fri, Jun 26 2015, Posts 9

Hi,

You might also try updating eLicenser to the latest version. It may help...

Kind regards,

-- John

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.