Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VE PRO 7 drops connection to VE PRO7 server
Last post Tue, Sep 24 2019 by markus.schloesser, 5 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sat, Sep 14 2019 15:55
by andyocallaghan
Joined on Thu, May 13 2004, Ireland, Posts 96

Nuendo 10.2.0 and VE PRO7.0.889

Project loads with server connections fine, but after some time

the connection drops out, and reloading sometimes locks Nuendo, needing a program restart.

ANyone else with server porblems?

VSL symphonic cube on two slave PCs
run on V Ensemble Pro 7.0.954
RME Madi/Raydat
Posted on Sat, Sep 14 2019 16:32
by andyocallaghan
Joined on Thu, May 13 2004, Ireland, Posts 96

Just updated elicenser on all three machines....seems to be good so far!

VSL symphonic cube on two slave PCs
run on V Ensemble Pro 7.0.954
RME Madi/Raydat
Posted on Tue, Sep 17 2019 21:52
by lahatte
Joined on Tue, Apr 25 2017, Posts 25

Do you mean the elicenser software, or physical hardware?

Posted on Wed, Sep 18 2019 15:39
by shmorrell
Joined on Thu, Dec 11 2003, Los Angeles, Posts 27

I am having similar issues with Logic 10.4.6 and VEP7. I rolled the eLicenser app back to the 32-bit version, as recommended by vsl support, but the issue remains. I went for a year or so where I rarely had to reload my VEP projects, but now I have to do it nearly every day : (  It never has an issue when I am working, but typically either my master or slave VEP hangs overnight. I don't even sleep the computers (macs) just the monitors. 

Steve

Posted on Tue, Sep 24 2019 10:42
by markus.schloesser
Joined on Thu, Nov 22 2018, Posts 5

same here with VEP7 and Ableton

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.