Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VEPro7 64-bit server not visible after Windows 10 upgrade
Last post Mon, Feb 03 2020 by hearbenji, 5 replies.
Options
Go to last post
Posted on Sun, Feb 02 2020 18:07
by hearbenji
Joined on Mon, Feb 29 2016, Posts 7

Hi all. I'm running Cubase 10 on my Mac and VEPro7 on a PC Slave. I just did a clean install of Windows 10 (from 7) and everything was going smoothly until the 64-bit server is not visible in Cubase. What is bizarre is that the 32-bit server is visible and connectable. I ran the 64-bit server app as administrator and also tried typing in the server and Instance information, but it could not connect. Any thoughts? Thanks in advance. 

Posted on Mon, Feb 03 2020 10:05
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12191

Hi hearbenji, 

Do you see the applications when you to to the program folder via the  START button in Win 10?

Best,
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Mon, Feb 03 2020 13:30
by hearbenji
Joined on Mon, Feb 29 2016, Posts 7

Thanks Paul. Oddly, no. The standalone is in there, but the servers are only showing up in recent items. I put the server application shortcuts in the "Startup" menu and pinned them to the taskbar. 

Posted on Mon, Feb 03 2020 14:04
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12191

Hi, 

Can you please send a few quick screenshots to ? Best after a restart and reinstallation of VE Pro?

Best, 
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
Posted on Mon, Feb 03 2020 15:01
by hearbenji
Joined on Mon, Feb 29 2016, Posts 7

Reinstalled and have the same result. Email is on the way, thank you for your replies.

You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.