Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
VePRO 7 "Instruments" screen not displaying
Last post Fri, Mar 26 2021 by Paul, 2 replies.
Options
Go to last post
Posted on Wed, Mar 24 2021 22:29
by ranow71
Joined on Thu, Mar 04 2021, Macon, Georgia USA, Posts 2

Hello!

I have been setting up a Server Project on VePro 7 on my Slave PC. All is well until today where I cannot get the Instruments Screen to display on any of the Instances, only the Mixer screen. There was a tab at the bottom where you could switch between the two, but now its gone. When I click on Instruments in the VIEW tab or press F4 shortcut, it doesn't display.

I checked another Server Project that I was testing my connections with and the Instruments screen displays in that one when I press F4 or click on it in the VIEW tab.

Did I accidently press something to stop the Instruments screen from displaying possibly? I have restarted my PC as well as VePro 7 but still the same. I need to be able to see my patches for the Midi Channel number to setup my Cubase template.

Any help would be appreciated.

Best regards!

Don

Posted on Fri, Mar 26 2021 11:01
by Paul
Joined on Sat, Aug 03 2002, Vienna, Posts 12640

Hi Don, 

Did you try to reset the windows yet? View => Reset Windows. 

Best,
Paul

Paul Kopf
Product Manager - Vienna Symphonic Library
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.