Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Forum Jump  
Presets with oddities...
Last post Fri, Jun 16 2006 by Nick K-B, 1 replies.
Options
Go to last post
Posted on Fri, Jun 16 2006 10:36
by Nick K-B
Joined on Thu, Jul 22 2004, Oxford, UK, Posts 48
Hi

I was wondering if anyone else had discovered an oddity with their VC_perf-legato from the standard prest level one.

In the middle of a string quartet I'm resetting onto VI from the original VSL on EXS I noticed an extra note or two in the cello and on further investigation it appears that my VC_perf-legato has a lower chromatic grace note/appogiatura when played at velocity 89 or above on note A1 when struck new - none of the other notes, just A1. Has anyone else discovered this? (I'm working on Logic which seems to work an octave lower - don't know why!?!)

I tried reloading just that patch/cell, but it's still there.

I've also still not worked out why (and obviously not for the string quartet), when loading VI-14 VSL Preset Level 1, the sounds for matirx cell 2:1 (03 Vl-14_perf-portamento) don't sound, though the name is present in the cell. I have to reload them which then makes them available, but this is a little bit of a pain.

Any ideas, particularly for the first problem which I can't seem to find a fix for.

Thanks
Nick
MacbookPro 2012, 16G RAM, Mojave, Logic, & lots of external drives!

To progress forwards, one must simply take a step...
You cannot post new threads in this forum.
You cannot reply to threads in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.